Om oss

År 2009 köpte vi vår första Alstor, mestadels för eget bruk i skogen. Samtidigt fick vi frågan om att vara återförsäljare av Alstor i ett område där Alstor tidigare inte funnits representerad. Sedan dess har vi sålt och förmedlat ca 100 Alstormaskiner under snart 10 års tid. Vi använder fortfarande Alstorn kontinuerligt på egna jobb både i skogsbruk och tätortsnära avverkningar. Vår erfarenhet av Alstors samtliga modeller och tillbehör gör det lätt för oss att skräddarsy exakt rätt maskin för dina behov.

Vi har under åren sett en stor efterfrågan av lämplig släpvagn för transport av Alstor. Med egna och Alstorkunders erfarenheter av olika märken på släpvagnar har vi kommit fram till att det bara finns ett märke som är tillräckligt kraftiga, hållbara och väl fjädrade för en stabil och komfortabel lastning och körning. Vi tog då steget att gå in som återförsäljare av Ifor Williams Trailers hela produktprogram. Samtidigt registrerades bifirman NH Trailer som är en del av NH Skogsteknik AB.

Idag har vi allt ifrån olika typers av 3500 kg maskintransporter, skåpsläp, boskapssläp, tippsläp och allroundsläp ner till 600 kg obromsade villasläp.

Med mångårig erfarenhet inom ridsport och hästhållning har vi mycket god kunskap kring transporterande av häst. Vi har samtliga modeller av Ifor Williams hästtransporter hemma i lager och visar gärna upp dess egenskaper där vi imponeras av detaljer som fokuserar på säkerhet och komfort för dig och din häst. Vi hjälper dig genom valet av hästtransport och kan skräddarsy exakt rätt släp för dina behov.

Vi försöker att lagerhålla så stora delar av sortimentet som möjligt för att kunna visa och erbjuda snabba leveranser.

Välkomna att kontakta oss för vidare diskussion om små skogsmaskiner och släpvagnar!

Elin och Niklas Hoflund

Sagt om oss