Släpvagnar och hästtransporter

Ifor Williams – släp med äkta bladfjädring

Ifor Williams Trailers från Wales i Storbritannien är Europas största tillverkare av släp med totalvikt upp till 3500 kg. I Storbritannien är man den totalt dominerande tillverkaren med en marknadsandel på över 80%. Alla trailers tillverkas i Ifor Williams olika fabriker i Wales. Man har ett bredare sortiment än någon annan tillverkare på marknaden med tillverkning av allt från hästtransporter, maskintransportsläp, skåpsläp, biltransportsläp, till boskapssläp. Företaget är familjeägt och grundades av Mr Ifor Williams 1958.

Ifor Williams har nått sina stora framgångar genom att aldrig kompromissa med byggkvalité eller konstruktion för att spara pengar. Målet är hela tiden att tillverka det mest hållbara och användarvänliga släpet, vilket de verkligen har lyckats med på alla sina modeller!

Ifor Williams hästtransporter

Ifor Williams hästtransporter är de säkraste hästtransporterna på svenska vägar. Den unika bladfjädringen och hela stålaxlar ger en överlägsen komfort för din häst och en väghållning som är på en helt annan nivå jämfört med övriga märken på marknaden. Våra hästtransporter är uppbyggda med kraftiga störtbågar som i det längsta säkerställer hästens välmående även vid en eventuell olycka. Störtbågarna ger även mycket bra stabilitet i hästtransportens konstruktion och tillsammans med aluminiumgolv, kraftigt nog att lasta en stridsvagn, och aluminiumkomposit i väggarna får du en vagn med mycket lång livslängd. Detta även vid extremt dåliga vägar och kraftig överlast.

Vår modell HB506 vann nyligen i nästintill samtliga kategorier i det stora testet av hästtransporter i den stora tyska hästtidningen Cavallo. Speciellt utmärkte den sig i komfort, stabilitet och säkerhet.

Klicka på bilderna alternativt följ länk till Trailerimport för att läsa mer!

Släpvagnar för alla behov

Ifor Williams tillverkar släpvagnar för alla tänkbara behov, allt från den lilla obromsade släpvagnen för villabruk till 3500 kg släp för tung entreprenadverksamhet. Ifor Williams släpvagnar är extremt kraftiga i sin konstruktion, utrustade med äkta bladfjädring och hela axlar vilket gör att de tål kraftiga överlass på dåliga vägar varje dag år ut och år in. Vi visar gärna varför!

För att se alla våra modeller, tillbehör och bygga ihop din släpvagn följ länken nedan.

Våra modeller – bygg din släpvagn

Gör intresseanmälan och boka tid

På vår hemsida kan du enkelt göra en intresseanmälan till oss. Vi tar då kontakt med dig och diskuterar dina behov. Det finns möjlighet att boka tid om du vill se våra maskiner, släpkärror eller hästtransporter på plats.